Jeragat Hilang Tanpa Skincare Mahal

Saya cari punya cari, akhirnya saya jumpa cara paling berkesan nak rawat jeragat ni dari akar. 

Jeragat boleh dirawat dari akar dengan hanya 3 bahan ni :

  • Glutathione
  • Hyaluronic
  • Vitamin c

1Lycopene (ekstrak tomato)

Tomato dapat menyejukkan kulit dan menyerap lebihan minyak pada wajah, hasilnya jerawat mengecut dan kulit menjadi licin.

2. Glutathione (bahan semulajadi sayur)

Jika anda mempunyai jerawat atau masalah kulit yg lain, Glutathione berperanan mengatasi masalah ini dahulu sebelum khasiatnya berfungsi untuk mencerahkan kulit. Proses pencerahan berlaku secara berperingkat

3. Hyaluronic Acid (kelembapan)

 Ia juga adalah bahan yang penting untuk masalah jerawat, ia berfungsi untuk mencegah jerawat dari merebak dari luar. Bila kita dah rawat jerawat dari dalam, dari luar juga kita perlu cegah kan?

HA ini juga dapat mengunci kelembapan pada wajah agar ia tidak akan merebak secara ekstrim.

4.Vitamin C (dari buah)

Bila kita dah rawat jerawat daripada luar & dalam dengan Glutathione & HA tadi kita memerlukan Vitamin C untuk membantu menggantikan sel-sel kulit lama kepada sel-sel kulit baru.

TAPI!

Cuba korang kira kos yang korang perlu keluarkan untuk consume ke semua bahan diatas? Jangan jadi macam saya dulu pergi watson beli asing-asing setiap bahan kat atas tu. Memang lebur rm450 wehhh..!

JADI LAH BIJAK..!

Lepas saya dah banyak bazir duit pada produk yang tak menjadi dan produk yang mahal, saya search punya search cara nak dapatkan 3bahan tu dengan harga mampu milik.

Ada satu syarikat ni nama FEREENA MARKETING, yang telah pun import dan proses semua untuk pasaran Malaysia. Setiap minggu jugak dorang bersiaran di TV3.

Saya order produk diorang yang khas untuk jeragat

Produk ni namanya Glutab.

Saya order pakej rawatan lengkap.. siap dapat 3 freegift

Macam mana saya jumpa produk Glutab ni ?

Kawan baik saya cikgu. Dia ada jual barang2 secara part time.

Dia pernah jadi agen satu produk ni tahun 2017.

Pengasas produk ni, Datin Reen. Dia dah cuba dulu dan menjadi kat dia.

Saya kenal kawan saya tu dah lama dari sejak wajah dia berjerawat teruk sehingga sekarang licin mulus wajah dia. Dan dia pulak jenis jual produk yang ada kelulusan sahaja sebab dia sangat menjaga customer dia.

Haritu saya pergi restock saya punya tablet glutab ni dekat wisma Datin Reen ni dekat kedah kebetulan balik rumah mertua kat situ

besar betul wisma dorang and pekerja semua friendly!

So, saya cuba tanpa ragu, sebab sebelum ni dah pernah cuba produk Datin Reen ni. Produk dia memang bagus.

Produk Glutab ni banyak kali keluar di TV3 WHI tu.. setiap pukul 12 tengahri korang boleh tengok kt WHI tu.

Saya try set rawatan Glutab dapat 2 botol

Harga tak sampai beratus pon 1 botol tu. Saya dapat diskaun. Tapi saya ambil pakej rawatan lengkap la..sebab lagi jimat.

Cara makan dia senang je, sebiji pagi dan malam sebelum makan.

Lepas cuba set rawatan glutab, saya terkejut!

Sebelum ni saya cuba macam2 tapi tak berkesan.

Tapi, glutab ni sangat lain.

Jeragat saya dah mula pudar !

Yang mengejutkan, wajah saya makin putih dari wajah asal

Serius !

Dulu betompok dan gelap banyak kan ?

Sekarang, tengok ni.

Ini tanpa mekap tau! saya lukis kening je
Disclaimer: Result vary from person to person

Jeragat dah pudar banyak, tinggal sikit-sikit je kat pipi dan wajah makin cerah.

Saya pun pelik, macam mana jeragat saya boleh pudar dan cerah dalam masa tak sampai dua bulan, bagi orang macam saya kurang dari dua bulan dah pudar dan cerah tu sangat cepat ya.

Terdetik saya nak kaji bahan yang Glutab ni guna.

Saya terbaca, ada bahan namanya: L-glutathione


Bahan ni saya baca, bila kita makan L-glutathione , ia

  1. boleh merawat jeragat dari akar.
  2. Ia bertindak menghilangkan jeragat secara dalam agar nanti tidak akan ada lagi jeragat yang berani muncul di wajah kita.
  3. Bantu mencerahkan kulit dan sihat kan kulit dari dalam

Semestinya bahan ni merupakan bahan yang penting kan untuk saya yang bemasalah jeragat dan wajah gelap ni.

Barulah saya faham. kenapa ia berkesan.

Sebab bahan dia memang khusus untuk masalah jeragat macam saya.

Yang paling best, saya macam dapat kesan pakej bila saya perasan wajah saya pun turut cerah dari sebelum ni dan suami siap tegur dah nampak muda macam 10tahun dulu!

Siapa yang tengah struggle nak pulihkan balik wajah tu seriuss korang tolong tolong lah cuba Glutab tablet ni.. Tak rugi sebab saya sendiri puas hati dengan keberkesanan and YANG PALING PENTING 

Produk ni disahkan Lulus KKM & Halal

Korang boleh check dekat sini https://npra.gov.my/index.php/en/

Nak try glutab ni ?

Saya bukan ejen produk ni tau.

Saya just kongsi pengalaman saya sahaja. Tapi kalau nak beli, bukan kat saya. Kena beli dengan staf Glutab ni.

Tapi, kena cepat !

saya beli dengan staff ni siap dapat lebih 3 FREE GIFT lagi

tu yang best tu beli sambil dapat hadiah free hehe

Tapi kena cepat, sebab terhad sehingga 11.59 MALAM (RABU ,23 SEPTEMBER 2020)

Macam mana nak dapatkan set rawatan Glutab ni ?

klik Je Butang Whatsapp di Bawah:

Tu link no whatsapp staf syarikat glutab tu.

Bagitau dia, dapat no dari customer glutab, nama dia Puan Deevi.

Boleh dapat diskaun Heheh. Pasal postage ke apa je soalan korang tanya je sebab staff diorang sangat friendly dan sangat berpengalaman tentang masalah yang korang hadapi. Nanti staf tu akan sarankan set rawatan mana yang sesuai untuk korang. Malam pon diorang reply.