Kaedah jimat doktor pakar ajar

Saya cancel appointment Kulit di Spa-spa yang memerlukan lebih dari 8x sesi rawatan lepas ikut nasihat doc tu!

Kata pakar, ini bahan TERBAIK pulihkan jerawat batu dan bintik hitam seperti jeragat.

Pakar list beberapa bahan, tapi 4 bahan ni dah memadai katanya…

1. Lycopene (ekstrak tomato)
2. Glutathione (bahan semulajadi sayur)
3. Hyaluronic Acid (kelembapan)
4.Vitamin C (dari buah)

Saya pun research la kat mana nak dapatkan 4bahan ni, kebanyakannya boleh dapat di watson, guardian.

LYCOPENE
GLUTATHIONE
HYALURONIC ACID
VITAMIN C

Bahan dia mudah dicari, dekat watson ada, dekat online ada. Tapi cuba korang kira harga yang korang perlu spend setiap vitamin2 di atas?

Awal rawatan, saya burn hampir rm400 lebih jugak. Jujur cakap saya tak mampu nak konsisten kalau gitu harga nya setiap bulan mana nak cekau?

So..JADI LA BIJAK!

Lepas saya dah burn duit bulan lepas, saya search punya search cara nak dapatkan 4bahan tu dengan harga mampu milik dan yang penting sama kesan yang saya inginkan.

Ada satu syarikat ni nama FEREENA MARKETING, yang telah pun import dan proses semua untuk pasaran Malaysia. Setiap minggu jugak dorang bersiaran di TV3.

Saya order produk dorang yang khas untuk rawat KULIT seperti JERAWAT BATU + JERAGAT..tapi tak tau pulak lepas makan kulit pulak jadi makin cerah!

Nama tablet tu – Glutab Glutathione plus

Ni la dia Glutab – tablet skin terbaik pernah saya cuba!

Mula-mula saya ragu jugak nak consume tapi bila saya tanya pendapat dalam group family saya di whatsapp, rupanya dorang tahu pasal produk ni sebab duk tengok dekat TV3 dan Alhijrah tentang kelebihan Glutab ni. Itu yang buat saya tergerak hati nak try.

So inilah “perjalanan” saya bersama Glutab.

Minggu Pertama

Saya tengok cermin tak nampak perubahan sngt TAPI saya perasan muka saya macam kurang berminyak. Ikutkan setiap kali bangun pagi muka memang berminyak walaupun bangun dari tido, dah macam berjemur tengah panas minyak nya. So next!

Minggu Kedua

Ohhh yeahhh minggu kedua ni excited sikit sebab ayah saya tegur jerawat nampak makin kecik katanya dan nampak berseri. Seri ikut ayah ni kata nya..dalam duk melawak dengan ayah, terus saya tengok cermin. Ha ahh laa jerawat dah banyak yang kecut and saya perasan kulit nampak “hidup” berseri mcm ayah cakap!

Dah mula ada konfident diri!

Minggu Ketiga

Finally! Syukur sangat sebab jerawat batu dan nanah 80% hilang dan yang paling best and terharu, bintik hitam pun dah 50% pudar! Bagi orang lain maybe tu sikit tapi bagi saya yang struggle hampir bertahun ni, benda tu sangat besar bagi saya.

Ini pula skin saya sekarang dah hampir 100% pulih..Alhamdulillah

Secalit lipstik tanpa foundation, tak sangka dapat balik skin dulu!

Siapa yang tengah struggle nak pulihkan balik wajah tu seriuss korang tolong tolong lah cuba Glutab tablet ni.. Tak rugi sebab saya sendiri puas hati dengan keberkesanan and YANG PALING PENTING 

Produk ni disahkan Lulus KKM & Halal

Korang boleh check dekat sini https://npra.gov.my/index.php/en/

Thankyou tau korang dah baca blog saya sampai habis.

Saya akan letak link Consultant beauty Cik Intan kat bawah, saya beli dengan dia. Jangan risau, dia memang admin Glutab HQ. Tulen dari HQ sahaja.

InsyaAllah direct HQ selalu akan dapat Diskaun ISTIMEWA.
Kalau korang whatsapp syarikat Glutab ni, boleh dapat harga promo tau

Dan saya siap try diorang punya Glutab booster serum ni untuk MASALAH PARUT & JERAGAT….Serius menjadi!

Seriuss saya ingat kan tablet dia je membantu, tak sangka serum Booster ni pun berkesan muka kurang minyak and PALING BEST serum tu, wajib pakai sebelum tidoo

***************

Tapi kena cepat, sebab terhad sehingga 11.59 MALAM (JUMAAT, 14 JUN 2024)

*Try minta diorang belanja postage sekali, haritu saya puji2 dapat free postage hehe

(KLIK BUTANG WHATSAPP DI ATAS INI UNTUK CLAIM HARGA DISKAUN)