HARAPAN BARU UNTUK AYAH!

Saya dah tak sanggup tengok wajah ayah saat menahan kesakitan. Ayah seolah dah pasrah kerana dah cuba pelbagai ubatan.

Kawan Farmasi saya cakap, pesakit lutut dan sendi sangat bagus kalau amalkan makanan herba seperti

1. Habbatussauda

– Mengurangkan sakit sendi 

– Mengurangkan keradangan

– Membantu meningkatkan imunisasi badan

– Membantu mengurangkan kolestrol dalam darah

2. Halia & Kunyit

– Bersifat anti-radang dan sesuai bagi individu yang mengalami radang otot

– Tinggi kandungan antioksida

– Membantu mempercepatkan penyembuhan luka

3. Daun Boswellia 

Patut lah gajah tak sakit sendi, daun ni feveret makanan gajah tau

– Meredakan sakit sendi

– Bertindak sebagai anti-inflammatory

– Membantu mengurangkan kesakitan akibat rheumatoid arthtritis dan osteoarthritis

4. Buah Blackcherry

Mahal jugak lah..saya beli

– Mengurangkan kandungan uric acid dalam badan (pesakit gout/arthtritis)

– Membantu mengurangkan kesakitan sendi dan otot

– Membantu menurunkan kolestrol dalam badan

5. Bawang putih 

– Membantu meningkatkan imunisasi badan

– Membantu masalah kegatalan akibat buasir

– Bertindak sebagai antibakteria dan antifungal 

*Biasanya orang akan rebus herba-herba untuk airnya, yang lain di blend dan minum.

TAPI! 

Cuba korang kira kos yang korang perlu keluarkan untuk beli kesemua bahan diatas? Jangan jadi macam saya, dulu pergi merata kedai untuk cari setiap bahan kat atas tu. Nasib kalau baik, boleh la jumpa semua bahannya. Dan paling bahaya kita tak tahu sukatan dos yang sepatutnya.

AMARAN: Bahan herba ini tidak boleh diambil dengan dos yang berlebihan dan jika diambil dengan dos yang berkurangan pun tidak akan berkesan.

Kat mana pulak nak dapatkan dos yang betul untuk bahan herba ni ?

Saya puas cari macam mana nak tentukan dos yang betul untuk herba ni dan saya jumpa 1 syarikat yang ada 5 jenis bahan ni malah lebih banyak lagi herba penting dalam satu formula.

Yang penting formula ini telah diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) & diiktiraf Halal oleh JAKIM. Harga pun jauh lebih murah daripada kos beli bahan-bahan tu secara berasingan.

Kebetulan adik saya ada suruh search nama syarikat ni, FEREENA MARKETING, sebab tengok dekat TV3 rancangan Wanita Hari Ini. Setiap minggu jugak dorang bersiaran di TV3.

Saya try order produk dorang yang khas untuk rawat masalah sakit nyeri lutut..tapi tak tau pulak lepas ayah makan tak habis sebotol, ayah dah start solat berdiri tanpa bantuan kerusi lagi!

Ini produk yang saya beli tu BHERBS JOINTS CAPSULE

Mula-mula saya ragu jugak nak bagi ayah consume. Tapi bila saya duk tengok dekat TV3 dan Alhijrah tentang kelebihan Kapsul Jointscap ni buat saya tergerak hati nak try. First time ayah makan, eksited betul dia.

Minggu Pertama 

Saya tengok ayah masih jalan terincut lagi, cuma yang saya perasan ayah dah start boleh jalan laju sedikit dan katanya dia rasa badan ringan dan kurang letih. Dan saya minta ayah teruskan konsisten makan Jointscapsule ni. Oh ya, setiap kali ayah rasa sakit saya akan spray lutut ayah untuk kelegaan cepat dengan Freegift yang saya dapat masa beli kapsul tu. Bau dia tak busuk pun, dan rasa berangin je bila guna. Next!

Serius sangat membantu! 

Minggu kedua

Eksited betul nak share dengan korang minggu kedua punya perubahan. Tak sangka! pagi pagi terkejut ayah ajak saya solat dekat surau. Pada mulanya, saya tolak sebab kesiankan ayah. Tapi riak wajahnya sungguh beria nak solat dekat surau sebab dah lama tak boleh berjemaah disana. Sebelum ke surau, saya sarungkan siap siap JointGuard dekat lutut ayah untuk support lutut dia. Ni pun dapat Freegift masa beli. Alangkah terkejut saya bila disurau, ayah solat berdiri. Ditolaknya kerusi saya bagi tu. Syukur tak terhingga asbab ikhtiar kami, ayah dah nampak kuat untuk solat berdiri. Sampaikan geng surau pun perasan. 
Alhamdulillah…

Ni saya rasmi dulu jointguard tu. Selesa jugak

Minggu ketiga!

Subhanallah! Sungguh bersyukur segala niat dan usaha saya diizinkan Allah S.W.T ditemukan dengan produk Jointscapsule ni. Kaki ayah dah tak terincut lagi, dah boleh berjalan macam biasa walaupun ayah berjalan tak selaju orang muda. Bagi orang lain mungkin tu perubahan biasa, tapi bagi saya yang melihat ayah dapat berjalan tanpa kesakitan dah besar rahmat!
Dan saya sangat berterima kasih pada Syarikat Fereena ni sebab keluarkan produk yang bagus, Bumiputera lagi dan yang paling terbaik adalah saya suka semua freegift dorang! Serius sangat membantu untuk pesakit sendi lutut seperti ayah

SEBELUM TERLUPA!

Kapsul lutut ni bukan sahaja ada 5 bahan yang saya cari tu, tapi ada 9 herba khas untuk rawat masalah sendi lutut ni. Hebat!

Ni antara 9 bahan tu. Saya dapatkan dari HQ

Alhamdulillah…

Siapa yang tengah struggle nak sembuhkan sakit lutut atau masalah berkaitan sendi, dan tulang tak kisah lah sakit belakang pun sangat saya rekomen makan kapsul ni. Serius korang tolong-tolong lah cuba kapsul ni bagi dekat mak ayah yang tengah tahan sakit tu, tak rugi sebab saya sendiri puas hati dengan keberkesanan dan

YANG PALING PENTING
Produk ni disahkan Lulus KKM
Korang boleh check dekat sini https://npra.gov.my/index.php/en/

InsyaAllah berbaloi dengan kesan penggunaannya. Cuba lah dulu.

Saya FAHAM perasaan korang. Takut, ragu ragu, dan musykil. Saya tak salahkan korang. Kalau saya jadi korang, mungkin saya pun macam tu.

Ini jaminan saya. Saya telah berusaha untuk mendapatkan penyelesaian yang paling berkualiti untuk masalah ayah nyeri lutut dan sendi.

Saya yakin produk ini bukan produk main-main. Saya yakin produk ini berkualiti dan produk ini telah diuji keberkesanannya di makmal sebelum disampaikan kepada kita.

Saya bukan tuhan. Saya tak boleh janji keberkesanan. Cuma dari segi testimoni keberkesanan, Alhamdulillah ramai yang telah mencuba dan ramai yang telah berpuas hati.

Saya pun rasa bersalah kalau rekemen produk ni tapi korang tak dapat langsung manfaat dari produk ni kan. Korang lebih BERNILAI dari duit.

Jadi korang tak perlu ragu-ragu untuk membuat tempahan Kapsul Joints ni sekarang. Tak salah ikhtiar untuk diri dan mak ayah kanđź’– 

Joint Capsule HQ sekarang tengah ada Promo

Diskaun ISTIMEWA!

Kalau korang whatsapp syarikat Joints Capsule ni, dapat diskaun hampir 46.6%


********************************

Tapi kena cepat, sebab terhad sehingga 11.59 MALAM (KHAMIS, 04 FEB 2021)

Siapa cepat dia dapat.

klik Je Butang Whatsapp di Bawah: