Jeragat akak lesap tanpa guna Set Skincare Mahal & Laser

Akak cari punya cari, akhirnya akak jumpa cara paling berkesan nak rawat jeragat ni dari akar. 

Jeragat boleh dirawat dari akar dengan hanya 3 bahan ni :

***saya beli di watson dan farmasi

1. Glutathione (RM284.00)

2.Hyaluronic Ha (RM99.00)

3. Vitamin C (RM120.00)


1) Glutathione : Fungsi utama Glutathione ini adalah untuk merawat jeragat dari dalam iaitu dari akar. Ia juga menghilangkan jeragat dari dalam supaya ia tidak muncul di wajah kita lagi.

2) Hyaluronic acid (Ha) : Ia juga adalah bahan yang penting untuk masalah jeragat, ia berfungsi untuk mencegah jeragat dari merebak dari luar. Bila kita dah rawat jeragat dari dalam, dari luar juga kita perlu cegah kan? HA ini juga dapat mengunci kelembapan pada wajah agar ia tidak akan merebak secara ekstrim.

2) Vitamin C : Bila kita dah rawat jeragat daripada luar & dalam dengan Glutathione & HA tadi kita memerlukan Vitamin C untuk membantu menggantikan sel-sel kulit lama kepada sel-sel kulit baru.


*****

TAPI!

Cuba korang kira kos yang korang perlu keluarkan untuk consume ke semua bahan diatas? Jangan jadi macam akak dulu pergi watson beli asing-asing setiap bahan kat atas tu. Memang lebur rm450 wehhh..!

JADI LAH BIJAK..!

Lepas akak dah banyak bazir duit pada produk yang tak menjadi dan produk yang mahal, akak search punya search cara nak dapatkan 3bahan tu dengan harga mampu milik.

Ada satu syarikat ni nama FEREENA MARKETING, yang telah pun import dan proses semua untuk pasaran Malaysia. Setiap minggu jugak dorang bersiaran di TV3.

Akak order produk dorang yang khas untuk rawat JERAGAT..tapi tak tau pulak lepas makan sekali parut jerawat pun pudar cepat!

Yang paling penting formula ini telah diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) & diiktiraf halal oleh JAKIM. Harga pon memang jauh lebih murah daripada beli ketiga-tiga bahan ini secara berasingan.

Lepas akak tengok video makcik ni pasal jeragat dia.. terus akak beli GLUTAB ni!

Akak order produk diorang yang khas untuk Jeragat

Ia diberi nama Glutab. Ini gambarnya.

ni akak dah unboxing botol dia
ni bahan-bahan dalam Glutab. Glutathione, Hyaluronic acid, Ascorbic acid (Vitamin C).

INI 3 SEBAB KENAPA AKAK YAKIN NAK CUBA GLUTAB

1. Glutab telah mendapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).

2. Glutab telah disahkan HALAL oleh JAKIM.

3. Banyak testimoni yang kata berkesan guna Glutab ni.

DISCLAIMERS : Result maybe vary from person to person.
DISCLAIMERS : Result maybe vary from person to person.
DISCLAIMERS : Result maybe vary from person to person.

Ini antara yang result testimoni pengguna yang akak minta pada HQ Glutab..korang boleh minta untuk tengok selanjutnya.

*****

Ini pula apa yang terjadi kepada muka akak selepas menggunakan Glutab selama sebulan.

Minggu 1 : Akak tengok tak banyak beza pon, jeragat still ada. Cuma apa yang akak nampak wajah saya nampak lebih bermaya dari sebelum ni.

Sebelum ni memang nampak kusam.

Minggu 2 : Minggu kedua ni akak pelik sikit. Akak pergi kenduri sedara akak ramai pulak yg tegur kata wajah akak nampak makin cerah nampak muda katanya.

Suami pon perasan sebenarnya, cuma dia kata belum sempat bagitau akak.

Minggu 3 : Akak happy sangat lepas suami tegur pagi ni wajah akak makin berseri. Jeragat yg dulu penuh kat muka tu dah berkurang.

Walaupon jeragat still ada sikit2, tapi itu pon dah buat akak happy.

Minggu 4 : Muka akak memang berbeza sangat sekarang. Wajah akak memang dah tak ada jeragat tau, berseri je wajah dia. Dah macam artis tau. Boleh kata nnpak 10 tahun lebih muda!

Serius cakap akak tak akan berhenti ambil Glutab ni. Akak dah suka sangat dengan Glutab ni.

Nak raya ni pun dah tak sabar sangat dah!

Akak memang sangat rekemen Glutab ni sebab : 

1. Akak memang dah kaji betul2 sebelum nak consume produk2 macam ni. Akk nak pastikan kesihatan & keselamat akak terjamin bila consume produk ini.

2. Akak dah tengok sendiri perubahan pada diri akak. Wajah akak semakin licin dan jeragat semua dah hilang. (saya pon dah beli untuk emak saya hehe)

Korang kalau betul nak dapatkan Glutab, ini adalah masa yang sangat tepat, akak baru repeat order, sekarang syarikat glutab tu tengah buat promo jimat.

*Try minta diorang belanja postage sekali, haritu akak puji2 dapat free postage hehe

Tapi kena cepat, sebab terhad sehingga 11.59 MALAM (JUMAAT, 19 JULY 2024)

Siapa cepat dia dapat.

Macam mana nak dapatkan tawaran ini ?

(KLIK BUTANG  DI BAWAH INI UNTUK CLAIM HARGA DISKAUN👇)


*Nota kaki :
 Butang di atas ini adalah link Sah staff Glutab HQ khas untuk tebus diskaun terhad ni.